Rólunk
ALAUTI Rólunk

Kik vagyunk?

featuted image

Az alapítvány célja

Céunk nagykanizsai székhellyel a főként Dél-Zalában élő autisták és családjaik érdekvédelme, integrációjuk, esélyegyenlőségük, rekreációjuk elősegítése.

  • adományszervezés
  • érzékenyítés
  • családsegítés
  • információnyújtás
  • képzések szervezése
featuted image

Küldetésünk

A mi autista gyermekeinkért, a Ti autista gyermekeitekért dolgozunk: azért, hogy munkájuk legyen, értéket teremtsenek, emberhez méltó életet élhessenek.
Mi tudjuk, hogy mi kell a gyermekeinknek, hiszen mi neveltük, neveljük Őket.
Hiszünk abban, hogyha összefogunk: kitartó, türelmes munkával céljaink elérhetőek!
Ennek érdekében munkahelyeket hozunk létre, gyermekeinknek értelmes munkát kínálunk, amely a megélhetésük forrása lehet. Szoláltatásainkkal pedig biztosítjuk, hogy fejlődjenek, biztonságban éljenek.

featuted image

Kuratórium tagjai

Hóbor Károlyné kuratórium elnöke
Győrfy Anikó kuratóriumi tag, operatív vezető
Refle Gyöngyi kuratóriumi tag, pénzügyi vezető


Arany Virág, irodavezető

featuted image

Aktuális pályázatok

GINOP-5.1.2-15-2016-00001 azonosítószámú „PiacTárs – Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében” című kiemelt projekt keretében alapítványunk mentorálásban részesül az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által. Mentorunk Horváth Olga, aki 2017. ősze óta segíti szervezetünket a társadalmi vállalkozóvá válás útján egyéni fejlesztési terv elkészítésével és a terv végrehajtásának folyamatos ellenőrzésével.

Az elmúlt hónapokban megfogalmaztuk a küldetésünket és jövőképünket. Elvégeztük a szervezet önértékelését, a SWOT elemzés módszerével meghatároztuk gyengeségeinket, erősségeinket és lehetőségeinket. Az előttünk álló feladat, hogy egy olyan vállalkozási ötletet találjunk és dolgozzunk ki, mely fenntarthatóan biztosítja az alapítvány stabil működtetését és egyben munkát, fejlesztés is biztosít az autizmussal élő személyeknek.


Támogatóink

Whoops, looks like something went wrong.